ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΧΟΥ & ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ

HXOMAΣAZ & SAT NAM RASAYAN

Το Ηχομασάζ είναι μιά ήπια θεραπευτική  μέθοδος κατά την οποία τοποθετούνται ηχητικά σκέυη πάνω στο σώμα με συγκεκριμένη διαδικασία, και δονούνται με προσαρμοσμένα χτυπήματα. Το σώμα εναρμονίζεται με τις δονήσεις και εισέρχεται σε μία κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης. Με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιούνται οι αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του οργανισμού.

Αν πετάξουμε μια πέτρα σε μια λίμνη θα εξαπλωθούν ομόκεντροι κυματισμοί σε αρκετά μεγάλη έκταση, τα μόρια του νερού θα μπουν σε κίνηση. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με το Ηχομασάζ στο σώμα, το οποίο αποτελείται κατ’ 80% σχεδόν, από νερό. Γίνεται ένα ευεργετικό μασάζ κυττάρων.   Με το Ηχομασάζ:

  • Λύνονται μυικές και νοητικές εντάσεις
  • Βελτιώνεται η λειτουργία των οργάνων και γίνεται εναρμόνιση μεταξύ τους
  • Όλα τα κύτταρα του σώματος δονούνται και επανέρχονται στην αρχική υγιή τους κατάσταση
  • Επιδρά θετικά στην αυτοπεποίθηση

Σε ένα ηχομασάζ βιώνουμε μία συνολική, ευεργετική, εσωτερική ηρεμία. Μπορούμε να αφεθούμε και να ξεκουραστούμε, απελευθερώνοντας τη δημουργική μας ενέργεια.

Το Sat Nam Rasayan είναι μια πανάρχαια πνευματική θεραπευτική τέχνη μέσω διαλογισμού και προέρχεται από την παράδοση της Kundalini Yoga. Βασίζεται στην ποιότητα της ανθρώπινης συνειδητότητας, που έχει την ικανότητα να γίνει υπερβατική, δηλαδή να έχει θεραπευτική επίδραση στο μαγνητικό πεδίο. Στην διάρκεια της συνεδρίας του SNR ο θεραπευτής και ο θεραπευόμενος γίνονται ένα, μπαίνουν σε κατάσταση μηδέν (shunia), που σημαίνει παράδοση στη ροή και στην παρούσα στιγμή. Ο ασκούμενος μέσα από το πεδίο της θεραπείας, των αισθήσεων και το ουδέτερο νου διαλύει τις αντιστάσεις, που εμποδίζουν τη ζωτική ροή, επαναφέροντας το σύστημα στην αρμονική φυσική κατάσταση. Το Sat Nam Rasayan μπορεί να επουλώσει:

  • Λειτουργικές διαταραχές,
  • Πόνους γενικά,
  • Πνευματικές ή / και ψυχικές διαταραχές όπως ο φόβος, ο θυμός, η κατάθλιψη.

Το SNR είναι θαυμάσιο εργαλείο για την πρόληψη ασθένειας, γιατί συμβάλει στη διάλυση των νοητικών τάσεων που την δημιουργούν. Επίσης ενδυναμώνει και υποστηρίζει κάθε είδος θεραπείας, γιατί φέρνει μεγαλύτερη ισορροπία, κέφι, ηρεμία και ειρήνη.

Ο συνδυασμός των δύο αυτών τεχνικών οδηγεί σε ένα όμορφο θεραπευτικό ταξίδι.

Οι παρούσες τεχνικές δεν αντικαθιστούν την ιατρική γνωμάτευση ή θεραπεία αλλά μπορεί να βοηθήσου παράλληλα με αυτήν.