Η Κουνταλίνι Γιόγκα είναι ένας από τους πιο πολυδιάστατους τύπους γιόγκα. Συνδυάζει τη σωματική άσκηση με έμφαση στην αναπνοή, τον διαλογισμό και την απαγγελία των μάντρα (ιερών στίχων). 

 

 

Κύκλος Βιωματικών Εργαστηρίων _ Η Αλχημεία του ευατού

με την Αναστασία Κουλένκο

Κυριακή 26/11/2017, 16:30-19:00

Από την ανασφάλεια στη γείωση του τώρα

Η αίσθηση ανασφάλειας για λόγους κοινωνικούς, οικονομικούς η συναισθηματικούς κάνει τον άνθρωπο να μην πατάει γερά τα πόδια του και να βρίσκετε συνεχώς σε κατάσταση ανησυχίας. Και τότε χάνει και την επίγνωση του εαυτού, την σύνδεση με την Γη…

Σε αυτό το εργαστήρι θα βιώσουμε τις πρακτικές της Κουνταλίνι Γιόγκα που ξεμπλοκάρουν την ροή της ενέργειας, ενδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα, ηρεμούν τον νου και μας γειώνουν στο μαγικό Τώρα…

Αυτά τα εργαστήρια απευθύνονται  σε όσους αναζητούν αλλαγές, τρόπους να λειτουργούν καλύτερα στην καθημερινότητά τους και είναι έτοιμοι για ψυχικές και σωματικές προκλήσεις, προκειμένου να ζήσουν την προσωπική τους μεταμόρφωση.

Δεν χρειάζεται να έχετε τέλεια σωματική κατάσταση και διάπλαση, η να πιστεύετε κάτι συγκεκριμένο. Η Κουνταλίνι Γιόγκα θα δουλέψει για σας εάν μπορείτε να αναπνεύσετε και να κινήσετε το κορμί σας. Το δώρο της είναι η εμπειρία που θα φτάσει κατευθείαν στη καρδιά σας.

 

Προτείνονται άνετα και ανοιχτόχρωμα ρούχα

Εισφορά Εργασηρίου: 15 ευρώ